• Kalendar

    June 2014
    M T W T F S S
    « Mar    
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30  

MUKADDIMAH

Jatnizar@ AZZAHRA NETWORK

MOHD NIZAR BIN ABU HASSAN

NO 8, JLN AU1A/2C, TMN KERAMAT ,

54200, KUALA LUMPUR, WILAYAH PERSEKUTUAN

60192554236

Jatnizar69z@gmail.com


Assalamualaikum/Salam Sejahtera,

Sahabat yang dihormati.

SELAMAT DATANG KE LAMAN BLOG AZZAHRA NETWORK

Laman Blog yang mempromosikan Portal ads4buck$

Kini dengan modal serendah RM210 jer…

Anda boleh nikmati pendapatan sampingan sehingga RM480 + RM200 = RM680 sehari atau RM20K++ sebulan…!!!

Dikala kegawatan ekonomi dunia sekarang ni USAHLAH RASA EGO or SYOK SENDIRI jika anda mampu join Pakej yang mahal² (contohnya RM400 hingga RM40,000) sedangkan hakikatnya Prospek anda majoritinya tak mampu join seperti anda !!!

Ads4buck$ adalah “Program AffiliateE-DAGANG paling “mesra AHLI” yang PASTI menguntungkan ANDA.

Pendapatan secara “Realtime” yang menjamin SISTEM terpantas menjana pendapatan ! Harini join hari ini dapat $$$.

Hari ni buat, hari ini dapat. Cara yang betul, sah, halal & legal menjana “income” untuk menangkis kegawatan ekonomi global sekarang ini…

Kini ads4buck$ sedang menggegar ke seluruh Negara dan pasti akan terus gegak gempita !

Jangan ketinggalan… SEGERALAH BUAT DUIT mulai hari ini…

Join sekarang…. dan jadilah yang terawal….

sign2

Sahabat,

Sekarang adalah MASA yg tepat utk anda BUAT duit dgn kami.

Yang penting BUAT dan.. DIJAMIN dapat duit$$.

Kerana ini Program baru. Tiada istilah “tepu”.

Keahlian belum beratus ribu. Saingan masih terbuka.

Pasaran ASEAN dan Global = tersedia untuk anda teroka !

Skim Insentif lebih adil memihak untuk Ahli.

PAYOUT = Yang tertinggi dalam industri (>85%) !

Konsep biznes paling “sempoi”..

Ini perniagaan yg sah & berlesen, so kita pun ada Produk.

Tapi Produk kita adalah Produk Maya = Virtual Products.

Pasti lebih mudah untuk anda promote serta Anda berpeluang mendapat 5 ++ jenis bonus yang boleh diperolehi “secara serentak” dengan mudah, kerana murah = lebih ramai yang mampu join !! .

Maka lajulah “income” anda dan semua orang bergerak !

CAMNA NAK BUAT DUIT$

Berapa jenis “INCOME” anda boleh dapat?

(“one stone kills 5 birds” !!!)

SISTEM TERPANTAS JANA PENDAPATAN

  • TAK PERLU JUAL BARANG / PRODUK FIZIKAL / PANDUAN.
  • TAK PERLU JUMPA ORANG @ KALAU NAK JUMPA pun BOLEH.
  • MODAL minima RM210 Sekali SEUMUR HIDUP.
  • So… KALAU hendak MENAJA pun MUDAH…
  • BINA 1 KAKI pun BOLEH DAPAT INCOME.
  • PAYOUT TERTINGGI DALAM PASARAN (> 85%).
  • POTENSI = PASARAN GLOBAL.
  • TAK PERLU maintain BULANAN.
  • TAK RISAU FLUSHING (UTK REAL TIME BONUS)**
  • TELUS ! SETIAP TRANSAKSI DIREKOD SECARA REAL-TIME.

NAK BUAT DUIT MEMANG MUDAH

A. Ahli : Ya jadi ahli atau agen

B. Beli : Pakej Gold Bucks untuk insentif yang lumayan dan pelbagai dari RM210 jer.

C. Cerita : Untuk menaja anda perlu cerita. Anda tak cerita, anda tak dapat income. (1~3 org jer) lagi lebih, lagi bagus.

D. Duplikasi : Anda buat dan Bantu sub agen anda buat. Jadikan sub agen anda lebih hebat dari anda kerana sub agen anda hebat, anda lebih hebat.

E. Enjoy : Setelah anda berusaha, nikmati (enjoy)lah dengan apa yang telah anda usahakan dengan penuh rasa syukur dan tunduk padaNYA.

ANDA SERIUS nak DAPAT RM3,000~RM20,000+++ sebulan?

Jika anda buat (A>B>C>D) DIJAMIN anda akan dapat 5++ INSENTIF sebagai pendapatan.

Tak perlu pening kepala jual pakej produk. Bina silaturrahim seramai boleh. Ramai kawan & sahabat=banyak lagi income anda. Jauh, dekat… dapat jumpa lagi baik, lebih mesra. Jika tidak, disempadani jarak dan waktu… jangan risau. POS kan ada. Kita guna je la.

BAGAIMANA NAK JOIN?

FASTER SPEED=FASTER RESULT. Ingat tu. Setiap hari anda mungkin kerugian purata RM500 sehari. So, lagi cepat anda join lagi bagus.

Apa untungnya anda membeli lebih daripada satu pakej? Jika anda faham beza WORK HARD & WORK SMART, anda pasti akan faham mengapa perlu anda membeli lebih dari satu pakej. Terserah pada anda.

Anda boleh pilih antara MAMPU dan MIMPI (Impian).

Saya pasti anda inginkan pendapatan yang lebih laju dan berlipat ganda.

ADS4BUCKS NETWORK

PENGENALAN

ADS4BUCKS Network Sdn Bhd adalah sebuah syarikat yang menjalankan perniagaan berasaskan penjualan produk portal pengiklanan http://www.ads4bucks.com

ads_iklan_11

APAKAH  ADS4BUCK?

ADS4BUCKS adalah gabungan Portal pengiklanan & Program Affiliat.

INTERNET + TELEKOMUNIKASI+NETWORKING


OBJEKTIF ADS4BUCKS :

Membina sebuag Portal Pengiklanan yang POPULAR & mewujudkan komuniti usahawan yang mempunyai ilmu untuk mengembangkan perniagaan masing-masing melalui medium INTERNET sebagai salah satu cara pemasaran.

KONSEP PERNIAGAAN ADS4BUCKS?

1. Trading – On Line (E-Dagang).

Perniagaan yang dijalankan menerusi INTERNET

2. Rangkaian (Networking)

Peluang untuk menjana pendapatan melalui komisen-komisen

3. BUKAN ‘MULTI LEVEL MARKETING’ (MLM) @ SKIM CEPAT KAYA.

ADS4BUCKS Network Sdn Bhd:

Mempelbagaikan perkhidmatan dalam perniagaannya iaitu:

  1. ADS4BUCKS Café
  2. ADS4BUCKS Ekspress (Rangkaian Perkhidmatan Bas Ekspress)
  3. ADS4BUCKS HyperMall

SKIM INSENTIF

PELAN PEMBAYARAN INSENTIF

Insentif

REAL TIME

1. DAC: Direct Agent Commision RM50

2. DI: Development Incentives RM44, RM25

  • Maks. RM50.00/level (L2>INFINITI)

3. ODI: Overiding to DI 15%

  • per Direct Agent

4. DEC: Data Entry Commision RM10

HARIAN (selepas 4 ptg)

5. GSI: Group Sales Incentives RM20/pair

  • Maks. 12/12 @ RM240+RM240

=RM480.00

6. OGSI: Overiding to GSI 10%, 5%

  • L1 RM48.00 + L2 RM72.00

=RM120.00

INSENTIF 4p.m = RM600/sehari

  1. Setiap pembayaran insentif dibayar melalui e-wallet & pada masa yang sama system akan memberitahu melalui SMS ke telefon bimbit agen.
  2. Setiap pembayaran insentif adalah mengikut kadar U$D.

1. DAC:Direct Agent Commision

Anda akan dibayar komisen sebanyak RM50 untuk setiap orang yang anda taja di dalam Plan Buck. Anda boleh memiliki jumlah tajaan direct yang tidak terhad. Lebih-lebih lagi, jika anda menaja 10 orang ahli di dalam Plan Buck, anda akan mendapat ganjaran berjumlah RM50X10 orang =RM500.

DAC-300x194

2. DI: Development Incentives

Setiap Bucks Center (BC) yang dilantik dibawah anda diletakkan di bawah 3 kumpulan. Development Incentives (DI) dikira berdasarkan jumlah BC yang masuk dibawah 3 kumpulan tersebut mengikut aras atau level. Untuk melayakkan anda mendapat DI, anda perlu sekurang-kurangnya 1BC dibawah 2 kumpulan. Tiada had level untuk melayakkan anda mendapat DI (INFINITI).

Development Incentives
Level G1 G2 G3 RM44 RM25
1 AO BO CO RM25 RM25
2 OO O OOO RM25 RM25
3 OO O OOOO RM25 RM25
4 OOOO OO OO RM25 RM25
5 OOOO O RM25
INFINITI Tiada had level

Dengan 1BC anda layak mendapat DI dari 2 kumpulan (G1&G2 dan G2&G3). Jika 2 kumpulan bergerak, anda dapat RM25. jika ketiga-tiga kumpulan bergerak, anda dapat RM25+RM25=RM50 la.

Di atas adalah contoh untuk 1BC sahaja. Sekiranya A,B&C juga adalah milik anda? Anda layak untuk RM50X4=RM200 setiap level. Cukup?

3. ODI: Overiding to DI

Anda akan perolehi 15% daripada pendapatan DI sub agen anda.

p03

Contoh:

A adalah sub agen anda (U). Bila pendapatan DI A adalah sebanyak RM1000, secara auto anda akan dapat 15%XRM1000 =RM150. Jadi, jika anda menaja 10 orang seperti A tidak mustahil anda akan dapat RM1500 sehari.

Dengan ini juga, sekiranya anda hanya memiliki satu kaki aktif. Anda tetap akan dapat pendapatan.

4. DEC: Data Entry Commision

Anda akan menikmati Komisen RM10 bagi setiap agen (direct atau in direct) yang anda daftarkan melalui e-Ofis anda.

Copy of dec

5. GSI: Group Sales Incentives

Setiap kemasukan BC akan dikira secara harian (setiap 24jam). Dan pembayaran Insentif GSI pula akan dibayar (cut off time) pada jam 4.00 ptg setiap hari.

Setiap pasangan anda akan dibayar RM20 tanpa mengira level pasangan

Copy of GSI

Contoh:

Pada hari tersebut system telah mengesan BC yang didaftarkan dalam tempoh 24jam sebelumnya iaitu…

U ada 8 BC di bawah 1st group, 10 BC di bawah 2nd group dan 7 BC di bawah 3rd group.

Group terbesar dipanggil Group UTAMA pada hari tersebut.

Maka pengiraan GSI pada hari tersebut dikira seperti berikut:

  1. Group UTAMA Vs 1st Group ada 8 BC = dikira ada 8 pasang X RM20 = RM160
  1. Group UTAMA Vs 3rd Group ada 7 BC = dikira ada 7 pasang X RM20 = RM140

Jadi jumlah yang U perolehi adalah RM160+RM140=RM300

Jadi baki 2 BC di bawah 2nd Group di bawa ke hadapan (Carried forward).

1 BC layak dapat maksima 12 pasang X 2 Group sehari = 24 pasang sehari = 24 pasang X RM20 = RM480/sehari. Atau bersamaan RM480X30 hari = RM14,400/sebulan. Itu baru 1BC. Jika anda agen yang ‘work smart’ dengan mengambil 10 BC, maknanya pendapatan anda sehingga RM144,000/sebulan. Itu kalau 100% berjaya. Kalau 1% berjaya pun anda dah dapat RM1, 440, dah cover sebulan ansuran rumah.

6. OGSI: Overiding to GSI

Anda akan perolehi 10% daripada pendapatan SUB AGEN TAJAAN TERUS anda dan 5% daripada pendapatan SUB AGEN kepada SUB AGEN TAJAAN TERUS anda (2 level pembayaran).

plan_clip_image012

Contoh:

B adalah SUB AGEN TAJAAN TERUS anda manakala C & D adalah SUB AGEN kepada SUB AGEN TAJAAN TERUS anda. Jadi, jika pendapatan GSI B adalah RM480, pendapatan anda RM48. dan jika pendapatan C & D juga adalah RM480. maka pendapatan OGSI anda pada hari tersebut adalah RM48+RM24+RM24=RM196. Dengan ini juga, sekiranya anda hanya memiliki satu kaki aktif. Anda tetap akan dapat pendapatan. Itu baru satu kaki, kalau 10 kaki?

sign2

MODAL

MODAL ANDA

U GET WHAT U GIVE

Tapi anda tak perlu meminjam atau berhutang untuk memulakan bisnes ni.

MODAL1

p/s: POTENSI PENDAPATAN berdasarkan purata pergerakan DI iaitu 2 level sahaja sehari. + had maksima GSI iaitu 1BC 12pairsX2group @ 24 pasang sehari. Tidak termasuk lain-lain komisen dan insentif seperti DAI, ODI dan OGSI.

BIJAK-ATAU-HEBAT

Bagaimana? Dengan modal kecil sekali seumur hidup, kerja yang mudah anda dapat keuntungan berkali-kali.

Keputusan di tangan anda! Moto kami mudah “We Share, U Decide”. Impian anda di tangan anda.

Untuk Berjaya, Belajar & Ikut Orang Berjaya. Untuk Gagal, Ikut Orang Gagal & Berputus Asa.

Jika anda ingin berjaya dengan cepat dan bergaya. Kami sarankan dengan 10 BC bermodalkan RM1700 tapi jangan bimbang anda akan perolehi rebet RM718 selewat-lewatnya selepas jam 4 petang keesokkannya.

Jika anda benar-benar serius. Jangan bertangguh lagi dan bertindaklah sekarang

FASTER SPEED = FASTER RESULT

Bermula 1 JANUARI 2010 modal pakej GOLD BUCKS akan dinaikkan kepada RM210. Sehubungan dengan itu juga Direct Agent Commission akan dinaikkan kepada RM50. Harga pakej-pakej baru adalah seperti berikut:

  • 1BC : RM210
  • 2BC : RM420
  • 3BC : RM630
  • 4BC : RM840
  • 7BC : RM1470
  • 10BC : RM2100

Pengeluaran pendapatan

Setiap transaksi yang berlaku akan direkod ‘real time’ di dalam e-wallet anda. Setiap kemasukan dan pengeluaran boleh disemak di menu ‘e-wallet summary’ di dalam e-ofis anda, manakala setiap komisen dan insentif boleh didapati di dalam ‘e-report’ anda. Di sini ketelusan syarikat dalam pembayaran insentif kepada ahli-ahlinya.

Bagaimana hendak tunaikan pendapatan;

  1. Pertama; withdraw ke mana-mana bank pada bila-bila masa. Cut-off time pada jam 12pm setiap hari Jumaat. Clearance ke akaun dalam masa 7 hari bekerja.
  2. Kedua; anda boleh gunakan e-point anda untuk mendaftarkan ahli baru dan terus ‘collect cash’.
  3. Ketiga; boleh juga transfer e-point kepada mana-mana agen sebagai tukaran CASH.

PRODUK

INGIN MENGETAHUI MENGENAI PRODUK ADS4BUCKS DENGAN LEBIH JELAS ?

Ads4Bucks ingin memberikan sesuatu produk yang lebih hebat dan menarik untuk semua Agen dan ini merupakan info secara terperinci mengenai produk yang Ads4Bucks sediakan untuk Agen.

Produk-produk Ads4bucks

1. Portal Pengiklanan – http://www.ads4bucks.com

bnnriklan

Anda bebas untuk mengiklan sebarang produk, perniagaan, servis atau perkhidmatan yang anda sediakan. Pihak kami tidak meletakkan sebarang had berkenaan pengiklanan anda selagi anda tidak menyalahi undang-undang negara.

2. SMS Blaster (Bulk SMS)

ads_sms_blaster2

Kami menyediakan kepada anda sistem SMS Blaster pada kadar harga yang tidak mampu ditandingi. Kredit SMS kami hanya bernilai USD0.03/SMS atau RM0.12/SMS yang mana ini adalah kadar yang termurah di pasaran.

Untuk pertama 150 kredit setiap bulan, masing-masing kredit (160 aksara) hanya akan kos RM0.07/0.018BP.

  • 3 sender ID diberikan
  • Membina kumpulan SMS tanpa had
  • Menyemak senarai SMS yang  dihantar
  • Menghantar SMS secara kumpulan atau individu
  • Penetapan penghantaran Auto

3. Blog Persendirian (Ads4Blog.net)

BLOG

Kami menyediakan perkhidmatan blog kepada agen-agen kami yang membeli pakej Gold Bucks. Di blog ini anda boleh menulis tentang aktiviti peribadi atau perniagaan anda. Kami juga menyediakan ‘themes’ untuk anda pilih bagi mencantikkan penampilan blog anda.

4. E-library

library

  • E-book – Terdapat 500 e-book berkaitan Business Plan (Pelan Perancangan Perniagaan) yang boleh anda jadikan panduan untuk memulakan perniagaan anda sendiri.

500

  • Audio/Video Streaming

AUDIO

  • Ads4Bucks Ultimate Business Guide – 1,300 templates dalam file Words dan dalam format ‘Isikan Tempat Kosong’ berkenaan dokumentasi-dokumentasi Resolusi Lembaga, Kertas Kerja Kewangan, Pelan Perancangan Perniagaan, Checklist serta banyak lagi untuk kegunaan perniagaan anda.

UBG

5. Ads4Bucks Bio-Energy Card (FREE GIFT)

Apakah Ads4Bucks Bio-Energy Card ?slide0006_image024

Ads4Bucks Bio Energy Card diberikan sebagai hadiah kepada anda apabila anda membeli pakej produk maya kami. Dan kad ini sememangnya adalah PERCUMA! Namun begitu Bio Energy Card ini mempunyai 1 nilai yang tinggi untuk tujuan penjagaan kesihatan kita seharian. (Anda boleh membaca testimoni berkenaan kad ini di pautan berikut : (Testimoni Produk)

Apakah Ads4Bucks Bio-Energy Card ?

Kad ini dihasilkan melalui teknologi Far Infrared Ray (FIR) menggunakan serbuk seramik bio yang unik. Kad yang terhasil daripada kaedah pembuatan yang dipatenkan ini boleh membantu dalam pelbagai aspek perubatan antaranya ialah ia akan melancarkan peredaran darah di dalam tubuh badan manusia.

Apakah Kebaikan Ads4Bucks Bio-Energy Card ?
a) Melancarkan peredaran darah di dalam tubuh badan manusia.
b) Meringankan stres serta kelesuan badan.
c) Meningkatkan kecergasan serta tenaga.
d) Efektif untuk membunuh bakteria.
e) Mengaktifkan molekul air minuman.
f) Mengaktifkan molekul air di dalam tubuh badan.
g) Menghilangkan bau yang kurang enak.
h) Membantu mengekalkan kesegaran bahan makanan di dalam peti sejuk.
i) Boleh membantu meringankan kesakitan seperti sakit kepala, sakit otot serta sakit belakang.
j) Membantu tumbesaran bunga-bungaan, sayuran serta tumbuhan.

Bagaimana untuk melekatkan Ads4Bucks Bio-Energy Card di badan?
Anda tidak perlu untuk melekatkan kad tersebut di badan anda. Adalah memadai sekiranya diletakkan di dalam poket ataupun bra untuk wanita.

Mengapa Ads4Bucks Bio-Energy Card tidak menggunakan bahan yang lembut ?
Kami berpendapat bahawa penggunaan FIR Bio-Energy dalam bentuk kad adalah lebih mudah buat semua orang. Anda hanya perlu meletakkan kad ini di dalam poket anda. Ads4Bucks tidak mahu menggunakan bahan yang lebih lembut (stiker, kain dll) kerana kos pengeluaran akan lebih meningkat dan ini akan menyebabkan pihak Ads4Bucks tidak dapat memberi kad ini secara PERCUMA kepada semua Agen.

Apakah keberkesanan Ads4Bucks Bio-Energy Card ini ?
Walaupun kad ini kelihatan seperti tidak bernilai dan nampak hanya seperti kad biasa, namun keberkesanannya dapat dibuktikan secara saintifik dan bukan sekadar cakap kosong. Kami berkeyakinan bahawa kualitinya setanding dengan energy pendant, gelang serta rantai magnetik yang terdapat di pasaran. Pihak Ads4Bucks amat berbesar hati untuk memberi Ads4Bucks Bio-Energy Card ini secara PERCUMA kepada semua Agen kerana kami sedar, kesihatan yang baik adalah lebih penting nilainya dari wang ringgit yang diperolehi.

Adakah Ads4Bucks Bio-Energy Card ini dapat menghilangkan bau badan ?
Ya !! Ia dapat menghilangkan bau tidak menyenangkan yang minor seperti bau makanan yang tidak menyenangkan di dalam peti sejuk, bau di dalam kenderaan serta bau badan.

Adakah Ads4Bucks Bio-Energy Card ini selamat untuk kanak-kanak ?
Kad ini sememangnya selamat untuk kanak-kanak mahupun bayi.

Berapa lamakah jangka hayat Ads4Bucks Bio-Energy Card?
Jangka hayat minima untuk setiap kad adalah 3 tahun.

Jika anda sedang atau telah menjalankan sebarang perniagaan, jualan langsung, MLM atau sebagainyateruskan.

Kami di Ads4bucks tidak akan membebankan anda dengan produk jualan yang serupa atau hampir sama malahan kami akan membantu anda dalam mengembangkan perniagaan sedia ada anda melalui produk-produk yang kami sediakan.

Produk-produk utama kami akan membantu agar kempen pemasaran anda lebih berkesan dan pantas sambil anda menjana pendapatan atas sambilan.

Bagi mereka yang ‘makan gaji’ @ penganggur @ student @ surirumah yang banyak waktu lapang, ini peluang anda untuk menjana pendapatan seberapa banyak anda mahu.

Yang pasti, dengan bermodalkan serendah RM170 anda bukan sahaja dapat income tambahan tetapi ia mungkin akan mengubah kehidupan anda.

What u give, u get back. Faster speed=faster result

Ya berapa besar modal anda keluarkan, makin besar juga keuntungan anda perolehi malah berlipat kali ganda.

Lebih cepat anda membuat keputusan, lebih cepat anda dapat keuntungan.

Dengan komisen & intensif yang dibayar REAL TIME dan HARIAN, tak perlu tunggu sampai esok.

HARI INI ANDA JOIN, HARI INI ANDA DAPAT INCOME.

Inilah Program BUAT DUIT Paling Murah, Mudah lagi Pantas!!!

Semuanya telah tersedia…

Latihan, bimbingan, sesi preview seluruh negara serta TOOLS juga disediakan. Tinggal anda menjalankannya sahaja.

sign2

9 SEBAB

9 Sebab mengapa kita buat Ads4Bucks melalui Interpos

1. Mudah – Hanya dengan menyebarkan URL dan RISALAH yang disediakan kita sudah boleh mendapat agen dari seluruh Malaysia.

2. Murah – Tidak perlu bersusah payah untuk keluar pergi menaja jauh-jauh, dah tu kena belanja semua prospek yang ada.

3. Masa – Tidak perlu membuang masa di restoran nasi kandar tanpa tujuan yang jelas.

4. MusuhDownline sukar menjadi musuh perniagaan kita. Downline menyertai kita dengan rela hati, tanpa paksaan, bukannya malu alah.

5. Minat – Bukan semua orang minat MLM atau network marketing. Hanya upline yang fanatik gila saja yang akan menceritakan inilah satu-satunya perniagaan yang sangat hebat.

6. Miskin – Kalau kita hutang keliling pinggang, Ads4Bucks adalah satu cara untuk kita selesaikan hutang dengan cepat ! Adakah anda kini bebas dari sebarang hutang ?

7. Malam – Bukan semua orang suka keluar malam hari. Malam adalah untuk istirehat dan bersama anak bini.

8. Malu – Ramai orang berasa malu untuk berniaga secara berdepan. Di sini anda tidak lagi akan malu kerana anda tidak perlu jumpa orang.

9. MasyukAds4Bucks dapat memberikan sumber pendapatan secara pasif. Kita tidak perlu kerja teruk siang malam.

P/s: Pos merupakan satu kaedah perniagaan yang telah sekian lama digunakan. Malah terutamanya di Malaysia masih ramai tidak mahir dengan system internet yang tersedia kini. Setiap orang pasti mempunyai alamat dan peti surat, jadi kaedah pos adalah kaedah yang sangat-sangat berkesan.

PRESTIGE CLUB


MANAGER

Pendapatan RM5000 untuk 1 akaun di dalam 1 bulan calendar selama 2 bulan berturut-turut.

  1. Percutian dalam Negara
  2. Laptop
  3. Pin & Sijil Penghargaan

SENIOR MANAGER

Melahirkan 5 MANAGER untuk 1 akaun di dalam 1 bulan calendar selama 2 bulan berturut-turut (212/221/122)

  1. Percutian ke Phuket @ Bali
  2. Laptop
  3. D/payment kereta RM15,000
  4. Ansuran bulanan RM1,000 sbln
  5. Pin & Sijil Penghargaan

DIRECTOR

Melahirkan 5 SENIOR MANAGER untuk 1 akaun di dalam 1 bulan calendar selama 2 bulan berturut-turut (212/221/122)

  1. UMRAH @ Percutian ke Gold Cost
  2. Laptop
  3. D/payment kereta RM25,000
  4. Ansuran bulanan RM2,500 sbln
  5. Pin & Sijil Penghargaan

SENIOR DIRECTOR

Melahirkan 5 DIRECTOR untuk 1 akaun di dalam 1 bulan calendar selama 2 bulan berturut-turut (212/221/122)

  1. Percutian ke EROPAH
  2. Laptop
  3. D/payment kereta RM50,000
  4. Ansuran bulanan RM6,000
  5. Pin & Sijil Penghargaan

PENDAFTARAN

Cara mendaftar paling mudah pantas dan selamat

Langkah pertama = MODAL

1 BC: RM210

2BC: RM420

3BC: RM630

4BC:RM840

7BC: RM1470

10BC: RM2100

Dapatkan REBET dengan pembelian Pakej 3 BC dan ke atas HARI NI JOIN, HARI NI DAPAT INCOME


BUATLAH KEPUTUSAN BIJAK BERLANDASKAN KEWANGAN DAN IMPIAN ANDA.

“Jika kau fikirkan kau boleh, kau hampiri kejayaan. Jika kau fikirkan ragu-ragu, usahamu tidak menentu”

What u give, u get back. Faster speed=faster result. U decide!!!

Langkah kedua = PEMBAYARAN

Pembayaran secara bank in, money transfer, online ke akaun berikut:

PUBLIC BANK

MOHD NIZAR BIN ABU HASSAN

4-5464678-03

Jatnizar69z@gmail.com

Sila simpan Bank Slip ASAL.

Langkah ketiga = INFO

Sila SMS Maklumat berikut ke 60192554236

(sila pastikan segala maklumat adalah betul)

SMS PERTAMA: Maklumat Pembayaran

Tarikh/ Masa/Nama Bank/Amaun (mengikut pakej)

Contoh: 02/10/09 9.00pm MAYBANK RM1700

SMS KEDUA: Maklumat Peribadi (anda atau orang yang ingin

didaftarkan):

ID PENAJA ANDA <NAMA PENUH><USERNAME><NO K/P @ PASSPORT><ALAMAT LENGKAP><NO H/P><EMAIL>

Contoh: MAINRAH/MOHAMMAD AZRUL IBRAHIM/LURZA/790209145569/LOT 1101 JLN DATO ABU SAMAH, KG

PASIR, ULU KLANG, 68000 AMPANG, SELANGOR

HANTAR ke

60192554236

RESPON

  1. Setiap SMS yang diterima akan dibalas secepat mungkin. Jika perlu panggilan akan dibuat.
  2. Pembayaran akan disahkan secepat mungkin.
  3. Pendaftaran akan dilakukan segera selepas pengesahan dibuat. Anda akan menerima SMS dari ADS4BUCKS sebaik sahaja anda didaftarkan.
  4. Password untuk anda log in ke ‘e-ofis’ anda akan kami SMSkan.
  5. Anda boleh pelajari langkah demi langkah untuk mengendali laman peribadi anda, bagaimana untuk mendaftar, top up , transfer point, dan sebagainya melalui CD ROM yang diberikan.
  6. Anda juga boleh mendapat bimbingan terus dari saya.

ADS4BUCKS DI AKHBAR & MAJALAH

TESTIMONI AGEN

AHMAD ZULFAISAL
“Saya yakin lebih ramai JUTAWAN akan berjaya dilahirkan dalam masa paling singkat dengan sistem perniagaan ADS4BUCKS“.

SHAH- “Waktu peluang ini datang, saya hanya ada RM150 kerana baru diberhentikan kerja. Dengan bantuan rakan, saya berjaya menyertai program ini. Alhamdulillah, saya berjaya miliki sebuah GEN2“.

NIZAM- “Selepas diberhentikan kerja, saya menceburi perniagaan ini. Alhamdulilah, masalah berhenti kerja bukan lagi alasan untuk gagal “.
IBRAHIM- “Gaji berkerja di 7E berapalah sangat. Tapi baru 2 minggu saya join bisnes ni, saya telah berjayabeli motor ‘CASH’. Hari ini, saya telah bersara dari dunia pekerjaan”.
SANIF- “Pendapatan 4, 5 angka biasa bagi saya. tapi dalam bisnes ni, pendapatan itu saya perolehi tiap-tiap hari. Menakjubkan!!!”.
FIRDAUS- “Dulu risalah macam ni saya buang je… tapi sekarang tidak lagi. Dengan risalah ini saya berjaya ubah kehidupan saya. Buat 2 minggu, lebih sebulan gaji saya”.
CIKGU AZHAAN- “Siapa kata buat bisnes part time, income pon part time… Hari ini bermodalkan RM170 saja, saya berjaya mengumpulkan RM3500 dalam 15 hari, lebih dari gaji sebulan saya”.

BAGGIO- “Semua orang ingin mencari cara sesuai meraih pendapatan.Percayalah, tiada yang lebih mudah daripada perniagaan Ads4bucks”.

ROSNAH MAT ARIS- “Sudah lama saya tidak melakukan perniagaan seumpama ini. namun kelainan pada Ads4bucks telah membuatkan saya menceburinya semula”.

AZIZUL KHAMIS- Ads4bucks adalah satu peluang kerjaya terbaik. kita boleh meraih pendapatan lumayan melalui komisen kerana ianya trading online”.

RASHDAN BABA- “Saya melihat Ads4buck sebagai satu jalan yang cukup mudah dan mudah untuk meraih pendapatan lumayan dalam masa cukup singkat”.

HASHIM- “Sebagai ahli perniagaan, saya melihat Ads4bucks sebagai satu peluang hebat untuk semua orang mengubah kehidupan”.

KARIM- “Sebenarnya terlalu banyak kelebihan Ads4bucks berbanding perniagaan lain. kita hanya tahu selepas menyertainya”.

ELIZA- “Skim Insentif hebat Ads4bucks membolehkan setiap agen meraih komisen lumayan dan lebih mudah dijalankan berbanding perniagaan lain”.

ISKANDAR- “Dalam keadaan ekonomi yang tidak menentu, semua orang mahu mendapatkan pendapatan melalui sumber lain. Saya percaya, Ads4bucks merupakan pilihan terbaik untuk meraih pendapatan lumayan”.

BASRI OMAR-“Sebelum ini saya sakit dan tidak berkeupayaan. Ads4bucks membantu saya mendapatkan kehidupan yang jauh bermakna”.

BLUE- Tiada perniagaan lain yang mampu menandingi kehebatan Ads4bucks. Ia adalah perniagaan untuk semua”.

AZIZUL FAHMY-“Bagi mereka yang mengimpikan perniagaan secara online, Ads4bucks adalah jawapannya. kita tidak perlu bersusah payah kerana segala-galanya telah tersedia untuk digunakan”.

ANAS -“Saya mulanya menyertai Ads4bucks secara suka-suka, tetapi kini telah berjaya meraih pendapatan lumayan”.

Bad Behavior has blocked 1 access attempts in the last 7 days.